37 kvm hundvård

Hyresgästinformation

37 kvm hundvård

Visste du att en av Sveriges tre certifierade hundfrisörer numera finns i Vellinge? I vår lokal på Lilla torg, närmare bestämt. Vellingebostäder hälsar Fridhems Hundsalong hjärtligt välkommen till en av Sveriges hundtätaste trakter.

Vi spår en strålande framtid för Esther Looren de Jong som driver salongen. Hon har flera års utbildning och har varit verksam sedan 2005. Med andra ord, önskar du professionell pälsvård, bad, kloklippning och tandsanering åt din fyrfota älskling har du definitivt hamnat rätt.

– Jag har letat länge efter en liten lokal och denna var precis lagom. Vellingebostäder har ställt upp med allt jag har behövt hjälp med. Lokalen har anpassats, ventilationen har förbättrats och duschar har installerats, berättar Esther. 

Vellingebostäders ambition är att skapa rum för verksamheter som speglar kommuninvånarnas efterfrågan. I hundtäta Vellinge är Fridhems Hundsalong varmt välkommen.

Vi önskar Esther stort lycka till i nya lokalen!

 

Alla nyheter

Adress

Vellingebostäder AB
Prästgatan 2
235 35 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se
Tillgänglighetsredogörelse

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.