Hyresgästinformation

Du sa vad du tyckte, tusen tack!

Hyresgästundersökningen vi genomförde i höstas är en guldgruva när vi planerar framtida insatser. Istället för att gissa har ni talat om för oss hur vi kan bli en ännu bättre hyresvärd. Lita på att vi lyssnar!

Till vår stora glädje ger ni oss kraftigt höjt betyg inom flera områden. Förändringen skedde dessutom anmärkningsvärt snabb enligt AktivBo som genomförde enkäten. Ett värdefullt kvitto på hårt arbete.

Gåva till Barncancerfonden

Svarsfrekvensen blev 63,4 procent! Något lägre än de 72,1 procent vi fick förra gången, men ändå högt nog för att bli ett kraftfullt styrdokument. Jämfört med vad andra fastighetsbolag fått är resultatet mycket högt. Det bekräftar vad vi redan vet; att vi har väldigt engagerade hyresgäster. Som tack skänker vi 25 kronor per svar till Barncancerfonden – 14 725 kronor totalt!

En tjuvtitt på resultaten

  • Största betygsökningen ger ni våra telefontider, personalens bemötande, städning och städutrustning i tvättstugorna. Det tar vi till oss med glädje.
  • Ett unikt högt värde får bemötandet av våra husvärdar! Från 93,2 till 96,6 procent nöjda hyresgäster. Resultatet värmer men förvånar oss inte.
  • När det gäller personlig service via telefon ökar antalet nöjda hyresgäster från 67,8 till 80,9 procent. Här har vi satsat och det har gett resultat!
  • Trots hårt arbete får skötseln av våra utemiljöer sämre betyg. Vi beklagar och gör en djupare analys i fritextsvaren för att få en tydlig bild vad som avses.
  • Kraftigt sänkt betyg får vi för bristande snöröjning. Vi kliar oss lite i huvudet eftersom det knappt snöat sedan förra undersökningen, men självklart ska frågan djupanalysernas.
  • Vår stärkta kommunikation har betalat tillbaka. Ni berömmer våra nyhetsbrev som skickas ut digitalt via e-post eller som brev. Ni uppskattar även att vår hemsida förbättrats.
  • Mer kritiska är ni till dagliga informationen, exempelvis var och när arbeten ska utföras. Här måste vi hitta bättre sätt att jobba med våra entreprenörer. Det tar vi tag i!

 

Alla nyheter

Adress

Vellingebostäder AB
Norrevångsgatan 3
235 36 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.