Enkätundersökningen är snart klar – så tycker ni som hyr lokal av oss

Hyresgästinformation

Enkätundersökningen är snart klar – så tycker ni som hyr lokal av oss

Det är viktigt för Vellingebostäder att ta reda på vad boende och företag som hyr av oss tycker om skötseln och trivseln i våra fastigheter. Kunskap är ett skarpt verktyg när vi finslipar våra rutiner. Därför gör vi enkätundersökningar regelbundet, och vi uppskattar att ni tar er tid att svara på våra frågor. Tack!

I början sommaren var det dags för företag i våra fastigheter att svara på enkätundersökningen. Med en svarsfrekvens på 60 procent har vi nu fått ett första övergripande resultat.

Några svar fick oss att rodna

På frågan om hur man trivs med Vellingebostäder ligger resultatet på fantastiska 100 procent! Vi är även stolta över att få 96 procent nöjdhet när det gäller förutsättningar att agera miljömedvetet.

Vi återkommer med hela bilden

Självklart finns det förbättringsområden vi behöver jobba med, och vi är tacksamma för insikterna. Vi har fått många bra förslag att beakta. Hela undersökningen kommer nu i detalj att bearbetas av oss, därefter återkopplar vi till er som är berörda.

Tack alla ni som tog er tid att svara!

 

 

 

Alla nyheter

Adress

Vellingebostäder AB
Norrevångsgatan 3
235 36 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se
Tillgänglighetsredogörelse

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.