Hyresgästinformation

Familjeföretaget som hittade hem till Vellingebostäder

Med glädje öppnar vi dörrarna till våra nyrenoverade lokaler på Mejselgatan 10B i Vellinge. På lättillgängligt läge mitt i Industribyn flyttar Söderlindh Entreprenad in. Förutom att utföra markarbeten år Vellingebostäder så erbjuder de en lång rad tjänster inom trädgårds- och fastighetskötsel åt kommuner, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

Big business i skånska myllan

Söderlindh Entreprenad beskriver sig själva som det lilla familjeföretaget som jobbar nära kunden. Men det stämmer inte riktigt. De har nämligen växt till 35 anställda på några år. Och även om de nära kundrelationerna består så krävdes större lokaler.

Sagt och gjort!

Första februari gick flyttlasset, och förutom fina kontorsrum åt alla så fick man tillgång till omklädningsrum åt personalen, fräsch matsal, stort konferensrum och ett lager med plats för både bilar och maskiner.

– Lokalen passar oss perfekt! Läget tar oss ännu närmare kunderna och samarbetet med Vellingebostäder har fungerat jättebra. De har lyssnat på våra önskemål och varit tillmötesgående, säger Daniel Söderlindh, vd för verksamheten.

Arbete med havsutsikt

Nästa gång du promenerar längs de vackra stränderna i Vellinge kommun kan du tänka på Söderlindh Entreprenad. Det är nämligen de som samlar skräp och rensar tång på uppdrag av kommunen. Även Vellingebostäder har avtal när det gäller markarbeten kring våra fastigheter. De har bland annat hjälpt oss med dräneringen kring vackra stationsbyggnaden i Västra Ingelstad.

Det tackar vi för och önskar Söderlindh Entreprenad lycka till i de nya lokalerna!

 

                                    

 

 

 

 

 

 

 

Alla nyheter

Adress

Vellingebostäder AB
Norrevångsgatan 3
235 36 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se
Tillgänglighetsredogörelse

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.