Hyresgästinformation

Frisör med extra allt flyttar in

Redan på Facebook känner man värmen. Att det är nöjda kunder som lämnar lokalen på Östergatan 4 i Vellinge råder det inget tvivel om. ”Fantastisk frisör som bryr sig om sina kunders bästa!” låter ett omdöme. ”Rekommenderas!” låter ett annat. Framtiden ser ljus ut för Vellingebostäders nya hyresgäst – Studio it.

En swiss army knife med njutning

Ägaren och frisören Nina Arkliden har satt ihop ett härligt team som tar hand om kunderna. Här kan man, förutom att fixa håret även förlänga fransarna. Verksamheten är modern och har generösa öppettider. Det mesta sker digitalt, från robotdammsugare till Swish-betalning med digitala kvitton och beställning via iPad av kaffe, dryck och kakor från verksamhetens kafé. Även de veganska och svensktillverkade hårprodukterna går i takt med tiden.

Perfekt lokal och läge

Vellingebostäder har gjort allt för att rusta lokalen och anpassa den för Studio it. Nina Arkliden känner sig nöjd.

– Vellingebostäder har varit mycket tillmötesgående, jag har fått precis som jag vill ha det. Jag är supernöjd! Det är en dröm som blivit sann.

Vi på Vellingebostäder önskar Nina och hennes team ett stort lycka till i nya lokalerna!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla nyheter

Adress

Vellingebostäder AB
Norrevångsgatan 3
235 36 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.