Hyresgästinformation

Gissa vår genomsnittliga boendetid

"Vad är vår genomsnittliga boendetid och vad är våra hyresgästers medelålder?" Dessa frågor får vi ibland och nu har vi hämtat fram statistik från vårt fastighetssystem. Hur ser det ut i din fastighet som du bor i? Det kan du läsa om i nedan diagram.

 

Ovan presenteras den genomsnittliga boendetiden i Vellingebostäders fastighetsbestånd. Ett medelvärde för boendetiden är 9,2 år. Plockar man bort nyproduktionen (Jordholmen, Norrevångsgatan 2 och Kvarteret Lotten) är medelvärdet av boendetiden 10,7 år*.

 

Ovan presenteras den genomsnittliga boendetiden i de olika fastigheterna i Vellinge. Ett medelvärde för hela orten Vellinge är 10,6 år. Plockar man bort nyproduktionen (Norrevångsgatan 2) är medelvärdet 11,2 år*.

 

Ovan presenteras den genomsnittliga boendetiden i de olika fastigheterna i Byarna (Östra Grevie och Västra Ingelstad). Ett medelvärde för Byarna är 2,5 år. Plockar man bort nyproduktionen (Jordholmen) är medelvärdet för boendetiden 9,4 år*

.

Ovan presenteras den genomsnittliga boendetiden i de olika fastigheterna i Höllviken. Ett medelvärde för boendetiden i Höllviken är 9,4 år.

 

Ovan presenteras den genomsnittliga boendetiden i de olika fastigheterna i Skanör. Ett medelvärde för Skanör är 7,7 år. Plockar man bort nyproduktionen (Kvarteret Lotten 3) är medelvärdet för boendetiden 9,3 år*.

 

Ovan presenteras den genomsnittliga boendetiden i de olika fastigheterna i Falsterbo. Ett medelvärde för boendetiden i Falsterbo är 10,0 år.

 

 

 

 

 

 

Alla nyheter

Adress

Vellingebostäder AB
Norrevångsgatan 3
235 36 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.