Glad inflytt i Fädriften – efter lång väntan

Hyresgästinformation

Glad inflytt i Fädriften – efter lång väntan

Gissa om Sophie Helgsten är glad för att hon ställde sig i vår bostadskö redan när hon var 16 år. Nu är hon en av alla glada hyresgäster som har flyttat in i våra nybyggda lägenheter på Fädriften i Falsterbo.

Läget kan inte bli bättre!

På vår hemsida har du kunnat följa bygget av detta unika boende i text och bild. Sedan tidigare fanns 5 byggnader med 28 lägenheter från 1966. 4 nya hus har uppförts med totalt 12 moderna lägenheter – 6 st 5:or och 6 st 2:or i två plan. Efterfrågan var minst sagt hög och det krävdes lång kötid för att få en nyckel.

En skön bostadskarriär

Sophie Helgsten bodde tidigare på Trangränden i Vellinge. Tack vare sitt tålamod i bostadskön fick hon möjlighet att flytta in i en av de ursprungliga lägenheterna på Fädriften. Det i sin tur gav henne förtur till de nybyggda husen. Själv kallar hon det ”en räkmacka”. Vi konstaterar att hon nu bor i en toppmodern 2:a ett stenkast från stranden.

– Jag trivs jättebra! Min lägenhet är stor, ljus och fräsch. Högt i tak och bra materialval. Det känns att man har tänkt på allt och gjort det bra, säger Sophie Helgsten och tillägger att hon tycker det är värt att stå länge i kö.

– Vill man bo här nere är det värt väntan. Jag trivs bra med Vellingebostäder, och läget nära stranden är det bästa. Detta hittar man inte i stan.

Modernt boende lockar

Planlösningarna för de nya lägenheterna matchar kraven på det moderna boendet. För de hyresgäster som önskar finns det även möjlighet att hyra p-plats med laddstolpe.

Vi på Vellingebostäder önskar Sophie och övriga nyinflyttade lycka till i sina nya hem, och hoppas fler inspireras till att ställa sig i vår bostadskö via Boplats Syd.

        

   

Alla nyheter

Adress

Vellingebostäder AB
Norrevångsgatan 3
235 36 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se
Tillgänglighetsredogörelse

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.