Hyresgästinformation

Inflytt på bästa läge i Östra Grevie

Fredagen den 31 januari 2020 var det äntligen dags att överlämna de blänkande nycklarna till lägenheterna i Östra Grevie. Vi välkomnar de nya hyresgästerna till ett av våra mest stolta nybyggen.

Och varför är vi så stolta? För att vi lyckats kombinera bygget av ett modernt och funktionellt boende med omfattande miljötänk och ett riktigt attraktivt läge. I vår värld är det win-win-win!

Hållbarhet – en hjärtefråga

Hållbarhet är viktigt för oss på Vellingebostäder. Förutom att husen i Östra Grevie är byggda av trä så har vi även installerat solpaneler och anlagt vackert sedumtak. Vi hoppas att detta är viktiga mervärden för våra nya hyresgäster. Vi tar med oss massvis med kunskap och erfarenhet till kommande projekt.

Äntligen inflyttning

Elena och Sasa Radovanovic flyttar in i en hemtrevlig hyreslägenhet med rum för modern inredning och personliga detaljer. Med adress på bästa läge intill perrongen bor de ändå nära naturen. Hoppas ni kommer att trivas hos oss! 

 

Mattias Schannong ser glad ut när han träder över tröskeln. Kanske beror det på att han numera bor i en vacker by som kommer att växa de närmaste åren tack vare satsningen på de nya Pågatågen som förbinder Trelleborg och Malmö. Känn dig som hemma hos Vellingebostäder!

 

Söker du familjevänligt boende hittar du hem i Östra Grevie. Våra nya lägenheter ger de bästa förutsättningarna för att matcha livspusslet. Omgivningen är lugn och trygg, och alldeles i närheten planerar kommunen att bygga en förskola.

 

Ett hem präglat av hållbarhet. Dessa lägenheter är byggda med starkt miljöfokus. Här bor du i trähus vilket är ett miljömedvetet alternativ. Här installeras solpaneler på taken för att låta solens strålar förse hemmen med grönare el. Här har du utsikt över sedumtaken.

 

 

 

Alla nyheter

Adress

Vellingebostäder AB
Norrevångsgatan 3
235 36 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.