Hyresgästinformation

Möt Emelie – en stjärna på fastighetsförvaltning

När Emelie Dahl började sin anställning vid årsskiftet var hon redan ett bekant ansikte på Vellingebostäder. Vid sidan av sina studier i fastighetsförvaltning hann hon både sommarjobba som husvärd och göra sin praktik hos oss.

Idag är hon fastighetsförvaltare med djupt engagemang i Vellingemodellen, en strategi för rättvisare hyressättning som utvecklas i samarbete med Hyresgästföreningen. Hon har även ett finger med i spelet i olika upphandlingar som sker, och hon kommer att ha översyn av statusen i våra lägenheter när pandemin är över. En full agenda, med andra ord.

FEM SNABBA FRÅGOR TILL EMELIE                                            

Hej Emelie! Vad är det bästa med ditt jobb?

Det bästa med mitt jobb är att träffa hyresgästerna, att få utveckla fastigheterna och att få göra det fint i och kring våra bostäder.

Vad tycker du om att jobba på Vellingebostäder?

Vellingebostäder är en fantastisk arbetsplats med bra gemenskap. Det är lagom stort, alla träffar alla och jobbar sida vid sida. Det hade jag nytta av i min utbildning också.

Vad tar du med dig från dina studier i fastighetsförvaltning?

Kunskaper i hur man kombinerar byggteknik, kommunikation och miljömedveten förvaltning. Och ett stort nätverk!

Vad gör du när du är ledig?

Träffar mina vänner, även om det inte är lika lätt nu i coronatider. Jag tränar när jag hinner. Och så är jag ju hästtjej.

Poolparty eller afterski?

Haha, verkligen poolparty! Har inte stått på ett par skidor i hela mitt liv vilket gör mig till ett unikum här på Vellingebostäder.

 

 

Alla nyheter

Adress

Vellingebostäder AB
Norrevångsgatan 3
235 36 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se
Tillgänglighetsredogörelse

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.