Nära till doktorn i centrala Vellinge

Hyresgästinformation

Nära till doktorn i centrala Vellinge

Den 1 oktober öppnade Näsets Läkargrupp dörrarna till sin filial i Vellinge. Läget kunde inte bli bättre i vår lokal på torget, mittemot ICA och nära Apotek Hjärtat. Och därmed nära patienterna. Gissa om mottagningens personal fått tummen upp av Vellingebor som nu har nära till doktorn.

Att lokalen tidigare varit en järnhandel syns det inte ett spår av. Renoveringen har varit omfattande, och idag finns både undersökningsrum, akutrum och labb. Även om lokalen är relativt liten så är miljön ljus och fräsch med stora fönster. Den moderna receptionsdisken är mycket uppskattad både av personal och patienter.

– Det har blivit jättefint! Vi får plats med allt och vi gillar materialvalen. Vellingebostäder har varit lyhörda för våra behov och byggt precis så som vi önskat. Allt har löst sig smidigt och det är guld värt för oss, säger Anne Thelander som är personalchef på Näsets Läkargrupp.

Ett lyckat samarbete

Näsets Läkargrupp finns sedan tidigare i Vellingebostäders lokaler i Höllviken och Skanör. Även om den nyöppnade filialen inte är en komplett vårdcentral kan man ta emot både akuta besök, bokade tider och provtagning med drop-in alla dagar.

– De som besöker oss tycker det är mycket positivt att vi öppnat, vi får många uppskattande kommentarer. Det känns bra att kunna bredda vår service och bli ännu mer tillgänglig för patienterna, säger Anne Thelander. 
Det som började med ett önskemål om lokal hösten 2020 är nu ännu en lyckad etablering i regionen. Så här ett år senare är vi stolta över att ha kunnat bidra på vårt sätt och hoppas att Vellingeborna är nöjda med resultatet.

Vi önskar Näsets Läkargrupp hälsa och framgång i sin nya lokal!

 

 

 

 

 

 

 

Alla nyheter

Adress

Vellingebostäder AB
Prästgatan 2
235 35 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se
Tillgänglighetsredogörelse

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.