Näsets Läkargrupp fortsätter växa genom att öppna även i orten Vellinge.

Hyresgästinformation

Näsets Läkargrupp fortsätter växa genom att öppna även i orten Vellinge.

Näsets Läkargrupp startades 1994 av en grupp entusiastiska läkare och sjukgymnaster. De är en hälsovalsenhet som arbetar på uppdrag av Region Skåne. De hyr och driver verksamhet sedan länge i Vellingebostäders lokaler på Falsterbovägen i centrala Höllviken och på Bäckatorget Skanör samt av Vellingekommun i Omtankens Hus i Höllviken.

Nu är det dags för etablering på Stortorget i Vellinge mittemot ICA. Lokalen var i många år Postkontor fram till år 1977, och sedan dess har den bland annat inrymt Järnaffär.

De kommer inledningsvis att erbjuda provtagning, telefonrådgivning med möjlighet till videokonsultation samt besök till sjuksköterska och läkare. De har länge känt efterfrågan även från Vellingebor och vill nu erbjuda sina tjänster på nära avstånd.

Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda Näsets Läkargrupp denna lokal i strategiskt läge intill ICA och Apotek Hjärtat. Det blir en bra service för Vellingeborna och gynnar även övriga handeln runt torget. Så snart bygglovet är beviljat påbörjar Vellingebostäder ombyggnaden av lokalen. Planen är att verksamheten skall öppna senast 1 sep i år.

Alla nyheter

Adress

Vellingebostäder AB
Norrevångsgatan 3
235 36 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se
Tillgänglighetsredogörelse

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.