Ordning och reda i Höllviken

Hyresgästinformation

Ordning och reda i Höllviken

När Daniel Wext växte ur den gamla lokalen flyttade han sin städfirma WOS Städ till Vellingebostäder istället. Vi såg till att skapa rent rum för expandering – på attraktiv adress i Höllviken. Till glädje för privatpersoner och företag med fäbless för ordning och reda.

Daniels affärsidé bygger på egna och vänners erfarenheter av olika städbolag. Genom att lyssna lyhört har han ringat in vad som fungerar – och inte fungerar. WOS Städ gör mer av det förstnämnda. Tydliga checklistor, ansvarsfördelning med dedikerade städledare och väl fungerande kommunikation är några av framgångsfaktorerna.

– Företaget växer fort och flytten var viktig för oss. Samarbetet med Vellingebostäder har fungerat fantastiskt. Jag berättade vad lokalen behövde klara av när det gäller tvättmöjligheter, kontorsplatser och lunchutrymme. Det som inte fanns på plats sedan innan fixades snabbt och enkelt, berättar Daniel.

Förvaltare Martin Reslow och alla vi andra på Vellingebostäder hälsar Daniel och WOS Städ varmt välkommen. Lycka till med verksamheten!

Psst… Undrar du också vad WOS står för? Wext of Sweden – såklart.

 

Alla nyheter

Adress

Vellingebostäder AB
Prästgatan 2
235 35 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se
Tillgänglighetsredogörelse

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.