Hyresgästinformation

Så blir din hyra 2020

Vellingebostäder och hyresgästföreningen har kommit överens om en hyresjustering med +1,99 procent från 1 februari. Samtidigt som vi informerar om detta vill vi ge en bättre bild av hur pengarna som betalas in varje månad används.

Vi hoppas det känns positivt att vi lägger nästan en tredjedel av summan på reparationer, underhåll och fastighetsskötsel för att skapa en bättre boendemiljö. Vi serverar siffrorna som ett färgglatt tårtdiagram, och har du frågor kring din hyra är du välkommen att kontakta kundtjänst.

 

Och en sak till …

Tänk på att ta rätt hyresavi när du betalar in din hyra. Vi skickar tre avier varje kvartal, alla med olika OCR-nummer. Råkar du välja fel avi läser systemet in en annan månad vilket gör att du får ett inkassokrav. Det vill vi verkligen inte!

Ett bra tips är att markera den avi du betalat tydligt med en färgpenna för att undvika misstag. Men det finns ett ännu enklare sätt.

Så här slipper du avier och långa OCR-koder – en gång för alla!

Se till att hyran dras automatiskt från ditt konto via autogiro. En sak mindre att tänka på varje månad, ingen risk att blanda ihop avierna och aldrig en sen hyra. Ladda ner rätt blankett här! 

Har du blivit av med din hyresavi? Hitta hyrans OCR-nummer och rätt avgift att betala på Mina sidor 

 

 

 

Alla nyheter

Adress

Vellingebostäder AB
Norrevångsgatan 3
235 36 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.