Så efterlängtad: Bellas Butik i Västra Ingelstad

Hyresgästinformation

Så efterlängtad: Bellas Butik i Västra Ingelstad

Redan på Facebook märks det att Bellas Butik gör allt för att göra kunderna glada. I maj flyttade man in i Vellingebostäders nyrenoverade stationshus i Västra Ingelstad. Under invigningsdagen bjöds på kaffe och kakor – och byn fick sin första livsmedelsbutik!

Handla utan att ta bilen

Butikshyllorna är fyllda med mat, frukt, mejerier, godis, läsk och färskt bröd. Linda Safwat Al-Atrakchi, som driver verksamheten tillsammans med sin man, är mån om att skapa ett sortiment som passar kunderna perfekt. I kassan finns en önskelista där man kan skriva upp varor man saknar.

– Vi kämpar hårt för att bli bybornas egen butik och sortimentet utökas hela tiden. Det har gått väldigt bra! Det är spännande och kunderna är så glada, säger Linda.

Alla älskar Bella

Hon fick tips om Vellingebostäders lokal när familjeföretaget skulle expandera. Hon insåg att en livsmedelsbutik i Västra Ingelstad var efterlängtad och idag kommer kunderna för att handla något gott eller bara ses. En del reser ända från Vellinge och Östra Grevie.

– Namnet på butiken kommer från vår hund som heter Bella. Vi tyckte det var ett bra namn. Alla älskar Bella!

Vellingebostäder önskar Linda och hennes familj ett stort lycka till med verksamheten! Följ gärna Bellas Butik på Facebook för fina erbjudanden på hemmaplan.

  

 

 

 

 

  

  

 

   

 

 

Alla nyheter

Adress

Vellingebostäder AB
Norrevångsgatan 3
235 36 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se
Tillgänglighetsredogörelse

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.