Hyresgästinformation

Tre nya hyresgäster med hälsa i fokus

Många företag bedriver verksamhet i våra lokaler, och vi är måna om att skapa en välbalanserad mix av näringsidkare som stärker vår kommun. Vad passar bättre än att satsa på hälsa?

FysioKlinik i Höllviken

Sedan 1 mars har Höllviken två nya legitimerade fysioterapeuter (sjukgymnaster) som kan ta hand om alla typer av besvär och smärttillstånd i kroppen. De behandlar allt från akuta ortopediska tillstånd till idrottsskador och kroniska besvär från leder och mjukdelar. Verksamheten är ansluten till Region Skåne, så frikort och högkostnadsskydd gäller och det finns inget remisstvång.

Vi har gett FysioKlinik rätt förutsättningar med totalrenoverade lokaler på Skolgången 1, nya fräscha rehabrum samt utrymmen för dusch och omklädning. Vi kommer även finnas där med lösningar den dag man vill expandera.

Apotek Hjärtat på Stortorget

När Swedbank flyttar ut från Vellinge centrum efter 40 år, flyttar ICA-ägda Apotek Hjärtat in. Men först ska vår lokal genomgå en omfattande renovering under våren och sommaren. Bland annat kommer entrén att flyttas. Går allt enligt planerna slår portarna upp den 5 september.

Ännu en god nyhet är att Bankomat AB kommer att hyra en del av lokalen, vilket innebär att både bankomaten och serviceboxen blir kvar!

Nordic Wellness Vellinge City

Hurra! Den 1 mars flyttade Nordic Wellness in i Energicenters före detta lokaler på Järnvägsgatan 2 i Vellinge. Den 2 april var det stor invigningsfest. Nu finns både gym, gruppträning och spinning tillgänglig på hemmaplan för alla som bor i Vellinge.

Vi har anpassat den 650 kvm stora anläggningen så att Nordic Wellness Vellinge City kan erbjuda det bästa inom träning. Gymmet är utrustat med fria vikter, gruppträningssal och spinning. Vi rekommenderar ett besök (helst flera i veckan) för hälsa och välmående.

Stort lycka till med era verksamheter önskar vi på Vellingebostäder!

 

 

 

 

Alla nyheter

Adress

Vellingebostäder AB
Norrevångsgatan 3
235 36 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se
Tillgänglighetsredogörelse

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.