Hyresgästinformation

Utemiljön på Tran och Vipgränden

Vellingebostäder har stor respekt för de namnunderskrifter som inkommit till oss gällande ombyggnaderna av uteplatserna i området Tran och Vipgränden. Vi hade den 5 juli en träff med representanter för de som tagit initiativ till namninsamlingen. Vi tycker det var ett positivt möte där vi fick ta del av flera konstruktiva idéer och tankar. Vi gav inga löften, men vi tar dem till oss och har vidarebefordrat dem till de ansvariga projektledarna och återkommer med svar under hösten.

Vi har den senaste tiden också mottagit många budskap från boende i området, att de ser fram emot upprustningen av utemiljön och hoppas att den diskussion som uppstått inte skall ändra, minska eller stoppa Vellingebostäders fina planer.

Sedan informationsmötet i Sundsgymnasiets aula för några år sedan gällande ombyggnaden har vi efterlyst boenderepresentanter att ha en dialog med. Det är positivt att vi nu fått det.

Vellingebostäders avsikt med renoveringsprojektet på 150 miljoner har hela tiden varit energieffektivisering, minskade underhållskostnader men också att skapa en ännu trivsammare boendemiljö.

I det fortsatta arbetet kommer vi ta hänsyn till de hyresgästsynpunkter som inkommit, så långt det är möjligt, både ekonomiskt, praktiskt och förvaltningsmässigt i ett längre perspektiv.

 

 

Alla nyheter

Adress

Vellingebostäder AB
Norrevångsgatan 3
235 36 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.