Välkommen hem till Hamngatan

Hyresgästinformation

Välkommen hem till Hamngatan

I slutet av mars 2021 var det äntligen dags. Förväntansfullt öppnades dörrarna till de ombyggda lägenheterna på Hamngatan i vackra Skanör. Återflyttande hyresgäster, som tillfälligt bott på annan adress, återvände till smakfullt renoverade hem. Därefter flyttade ett gäng nya grannar in. En sak hade de gemensamt – ett toppmodernt boende på åtråvärd adress.

Den som väntar på något gott …

För att få hyra på Hamngatan krävdes att man bott där när renoveringen startade, eller att man stått lååång tid i vår bostadskö. Som mest 10 år för en av lägenheterna, vilket fick även oss att höja på ögonbrynen.

1967, var har du tagit vägen nu?

Av de gamla 60-talshusen finns det inte mycket kvar. Jo, det oslagbara läget såklart. Men tak, väggar och fönster har bytts ut för att möta nya tidens standard och krav på energieffektivitet. Den direktverkande elen är ersatt med klimatvänlig biogas. Planlösningarna har uppdaterats för att passa en modern livsstil. Den vitmålade exteriören får husen att smälta in vackert i omgivningen. En hint av rivieran!

Stefan Jack-Rosén flyttade tillfälligt från Hamngatan när renoveringen satte igång. Med kraft och ljust sinne bar han sina flyttlådor över otrampad tröskel. Han har sett fram emot att få flytta tillbaka till Skanör och in i sitt uppgraderade hem.

Promenadavstånd till en av Sveriges vackraste sandstränder kommer att bli vardag för Anne Tapper och Krister Mårtensson. Efter tålmodig väntan i vår bostadskö har de äntligen fått nycklarna till sitt drömhem.

Vi hoppas att våra välbekanta och nytillkomna hyresgäster ska trivas i sina lägenheter. Varmt välkomna till Vellingebostäder!

 

 

Alla nyheter

Adress

Vellingebostäder AB
Norrevångsgatan 3
235 36 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se
Tillgänglighetsredogörelse

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.