Hyresgästinformation

Vart tog alla papperskorgar vägen?

Det blir allt svårare att hitta papperskorgar i bostadsområden. Även vi på Vellingebostäder har valt att plocka bort många av våra. Anledningen är att papperskorgar i all sin prakt egentligen är miljöbovar. De fungerar som gamla sortens sopnedkast, fast utomhus. De fylls med skräp som istället borde sorteras i våra soprum.

Var ska man kasta skräpet då?

I ett bostadsområde gäller samma regler ute som inne. Antingen kastar du i områdets soprum eller bär du med dig skräpet hem och sorterar. Är du ute med hunden kastar du påsen på anvisad plats. Det kanske blir lite jobbigare, men priset vi får betala för att inte sortera vårt skräp gör mödan värd. Och då talar vi inte om pengar.

Tack för att du bryr dig!

Hållbarthet är viktigt för Vellingebostäder, både i stort och smått. Vi har redan plockat bort papperskorgarna på Appelins/Idrottsvägen och Ljungstyckevägen. De närmaste veckorna väntar Tran/Vipgränden och därefter ser vi över samtliga områden. Hjälp oss hålla våra utemiljöer rena utan att belasta miljön.

 

 

 

 

Alla nyheter

Adress

Vellingebostäder AB
Norrevångsgatan 3
235 36 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.