Vellingebostäder satsar digitalt

Hyresgästinformation

Vellingebostäder satsar digitalt

Tidsbesparing, ökad säkerhet och nöjda hyresgäster. Det är några av morötterna i Vellingebostäders viktiga digitaliseringsarbete. Även pandemin har skapat nya förutsättningar att förhålla sig till.

Vårt fastighetssystem har uppgraderats, nya digitala kanaler har fått liv och kundservice online tillhör vår nya vardag. Så här har vi tagit viktiga steg i rätt riktning.

Digital kundservice

Vårt nya fastighetssystem är ett lyft för både oss och hyresgästerna. Bank-ID är numera allt som krävs vid signering av kontrakt. Fiffiga lösenord som kompromissat med hyresgästernas säkerhet är ett minne blott. Nya funktioner på Mina sidor gör dem mycket smidigare att använda, vilket vi våra boende upptäcker i olika takt.

Digitala nyhetskanaler

Våra digitala nyhetsbrev är uppskattade sedan länge. Därför har vi även tagit steget ut i sociala kanaler för att nå våra hyresgäster på ett lättsamt sätt i vardagen. Dessa kommunikationsvägar är viktiga för oss för att hålla kontakten vid liv när corona kräver avstånd.

Digitala arbetsrutiner

Att bli vän med Teams-möten och arbete på distans gör att vi kan jobba (nästan) som vanligt under pandemin. Det lär oss värdet av flexibla arbetsrutiner som gynnar både arbetsgivare och personal på längre sikt.

Digitala entréer

Sist men inte minst så har vi inlett arbetet med att byta ut äldre låssystem mot digitala portkoder. Detta är en investering som förenklar och ökar tryggheten för våra boende.

Har du frågor som rör vårt digitala arbete? Hör av dig till kundservice.

 

 

 

Alla nyheter

Adress

Vellingebostäder AB
Norrevångsgatan 3
235 36 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se
Tillgänglighetsredogörelse

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.