Hyresgästinformation

Vellingebostäder skapar rum för egenföretagare

Det var på promenaden mellan hemmet och gymmet som Anders Arkenstedt fick idén. Varför inte skapa en kreativ mötesplats för att hjälpa småföretagarna i kommunen att växa? Så blev en av Vellingebostäders lokaler tillgänglig på bästa läge i Vellinge centrum. Det blev platsen för hans nya företagskoncept – TeaForTwo Open Office

Det inte Anders vet om småföretagares utmaningar är nog inte värt att veta. Förutom att han är ordförande i Företagarna i Vellinge kommun så har han decennier av erfarenhet från startups och föreningsverksamhet på orten. Genom TeaForTwo Open Office vill han skapa en lättillgänglig knutpunkt för nätverksbyggande åt de som vågar satsa.

Till den nya lokalen kan man komma för att jobba i en lugn miljö, och för att träffa och inspireras av andra småföretagare. Här finns allt man behöver – wifi, skrivare, kaffe, lounge och mötesrum i olika storlekar. Några är ”tea for two-rum” perfekta för personliga affärsmöten i lugn och ro.

TeaForTwo Open Office är inte ett traditionellt kontorshotell. Istället hyr man arbetsplats för en dag, valfria tio dagar eller löpande per månad. Allt för att göra det enkelt att mötas, skapa ringar på vattnet och lyfta företagsamheten i regionen.

– Det finns verkligen förutsättningar för gnosjöanda här i Vellinge. Den vill jag bana väg för genom TeaForTwo Open Office, säger Anders.

Välkommen att titta förbi i fräscha lokalerna på Lilla Torg i Vellinge. I väntan på att hemsidan blir klar kan man ringa Anders Arkenstedt direkt på 0734-24 58 50 för mer information. Vi på Vellingebostäder önskar lycka till med denna viktiga satsning!

 

 

      

  

      

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

 

 

Alla nyheter

Adress

Vellingebostäder AB
Norrevångsgatan 3
235 36 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.