Mimmas flyttar in

Nyheter

Mimmas flyttar in

Nu finns en ny möjlighet att bli stammis. I oktober nyöppnade Mimmas Tårtdesign & Café i en av våra lokaler i Vellinge centrum. Tårtproduktion är fortfarande hjärtat i verksamheten, men tack vare lokalen på Stortorget har Mimmas kunnat utöka med en kafédel. Beställ vackra bakverk – eller bara njut av en härlig långfika i mysig miljö.

Bevarad nostalgi

Melinda, som driver verksamheten, upplever Vellingebostäders representanter som både lyhörda och drivande. Lokalen har fått nya ytskikt och en bageriavdelning har tillkommit. Hon har skapat en avkopplande, lugn plats där man gärna dröjer sig kvar – inredningen en skön mix mellan gammalt och nytt, berättar Melinda.


– Jag valde bland annat att behålla det charmiga gamla klinkergolvet i cafédelen. Det har funnits här sedan Fors hade köttaffär i lokalen på 1960- och 70-talet.

Spännande temaföreläsningar


Lokalen kommer även att ha plats för olika temaföreläsningar. På Luciakvällen är det dags för Livet på andra sidan, ett arrangemang som sedan länge är fullbokat. Många har lockats av seansen som leds av Randi Kibsgård. Mimmas planerar fler föreläsningar framöver, så håll utkik!

God lunchmeny

Passa på att ta en lunch på Mimmas. Varje dag serveras varma och kalla mackor med goda fyllningar och värmande vegetariska soppor med gott bröd. Dessutom serveras smörgåstårta – konstigt vore väl annars med tanke på Mimmas kärlek till tårtproduktion.

– Kunderna utgör en skön mix av pensionärer, barnfamiljer, ungdomar i alla åldrar, väninnor och kompisgäng. Det skapar en härlig stämning som jag är så glad för, avslutar Melinda.

Vi önskar Mimmas Tårtdesign & Café varmt välkommen till den nya lokalen, och hoppas alla våra hyresgäster tittar förbi för en fika.

Alla nyheter

Adress

Vellingebostäder AB
Prästgatan 2
235 35 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se
Tillgänglighetsredogörelse

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.