Nyproduktion

Vellingebostäder växer i Östra Grevie

Vellingebostäder uppför i samarbete med Götenehus 16 st hyreslägenheter i Östra Grevie. Lägenheterna ligger i omedelbar anslutning till Pågatågens perrong.

Lägenheterna är fördelade på två hus, 6 st 2:or, 6 st 3:or 2 st 4:or samt 2 st kollektivboende för 6 personer. 

Tanken med kollektivboendena är att t.ex. 6 ungdomar skall kunna dela bostad med gemensamma badrum, kök och gemensamhetsutrymme men enskilda sovrum till en förhållandevis låg hyreskostnad per person.

Samtliga lägenheter, borttaget kollektivboendena, publicerades nyligen via bostadsportalen Boplats Syd. Kollektivboendena kommer att publiceras vid ett senare tillfälle.

Götenehus vann år 2017 en markanvisninggstävling från Vellinge kommun. Götenehus förband sig då att uppföra ett antal villor men även dessa flerfamiljshus som nu Vellingebostäder beslutat sig för att köpa.

Östra Grevie är en by som planeras växa de kommande åren efter Vellinge kommuns och Trafikverkets satsning på de nya Pågatågen, som förbinder Trelleborg och Malmö med stationer i Östra Grevie och V Ingelstad.

Läs mer

Alla nyheter

Adress

Vellingebostäder AB
Norrevångsgatan 3
235 36 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.