Vellingebostäder > Bostäder > Östra Grevie > Möllebackevägen 1-15

Möllebackevägen 1-15

Familjevänligt på bästa läge i Östra Grevie

 

Söker du ett boende som matchar ditt livspussel? Vill du ha två minuter till tåget samtidigt som du har utsikt över vidderna från dina fönster? Vill du bo på landet nära stan? Då har vi boendet för dig.

16 hemtrevliga hyreslägenheter på bästa läge i Östra Grevie. Detta är en vacker by som kommer att växa de närmaste åren, tack vare satsningen på de nya Pågatågen som förbinder Trelleborg och Malmö. Du bor alldeles intill perrongen men befinner dig ändå mitt i naturen. Lägenheterna är fördelade på två hus med adress Möllebackevägen. Omgivningen är lugn och trygg, och alldeles i närheten kommer kommunen att bygga en förskola.

 

Modernt boende med hög standard

Allt i lägenheterna är nytt och fräscht med en genomtänkt planlösng, ekparkett på golven och helkaklade badrum med tvättmaskin. Den fasta inredningen och de moderna materialen är valda med stor omsorg för att passa de flesta inredningsstilar. Släpp loss din fantasi och skapa ett eget hem med personliga detaljer.

 

Ett hem präglat av hållbarhet

Dessa lägenheter är byggda med starkt hållbarhetsfokus. Här bor du i trähus vilket är ett miljömedvetet alternativ. Här installeras solpaneler på taken för att låta solens strålar förse ditt hem med grönare el. Här har du tillgång till laddstolpe om du kör elbil.

 

Visa på karta

Virtuell rundtur

Följ med på en virtuell rundtur av Möllebackevägen.

Starta rundturen

Läge
Mitt i samhället intill Pågatågsstation.
Lägenhetsstorlekar
2, 3, 4, 7 r o k.
Antal lägenheter
6 st 2:or, 6 st 3:or, 2 st 4:or och 2 st 7:or.
 
Antal våningsplan
3
Byggnadsår
2020
Tvättmöjligheter
I varje lägenhet.
Parkering
Finns att hyra.
Fastighetsnummer
106

Adress

Vellingebostäder AB
Norrevångsgatan 3
235 36 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se
Tillgänglighetsredogörelse

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.