Vellingebostäder > Bostäder > Skanör > Cymbalallén

Cymbalallén

Cymbalallén - en egen oas på Skanörs Vångar

Läget på Cymbalallén är fantastiskt. Det är nära till havet med stranden, till näsets härliga natur, till skolor och centrums handel. De två huskropparna påminner om en kringbyggd skånegård i modern tappning. Cymbalallén kan mycket väl utvecklas till en egen liten stadsdel på Skanörs Vångar. Här finns grönska, bostäder och affärslokaler – precis som i Skanörs äldre stadskärna.

De ljusa lägenheterna har öppen planlösning och vacker ekparkett, förutom hall och badrum som har praktisk klinker. Köksinredningens släta vita luckor kompletteras av bänkskivor i grått och spis med keramikhäll. Alla lägenheterna är förberedda för diskmaskin och utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Bostäderna har egen uteplats eller balkong i soligt läge. Lägenheterna på andra våningen har dessutom en entrébalkong som delas med grannen.

Varje lägenhet har även ett separat förråd i en fristående byggnad.

Här kan du läsa mer om vårt boende på Skanörs Vångar.

Visa på karta

Lägenhetsstorlekar
2 och 3 r o k.
Antal lägenheter
30 st.
Tvättmöjligheter
I varje lägenhet.
Parkering
Finns att hyra.

Adress

Vellingebostäder AB
Prästgatan 2
235 35 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se
Tillgänglighetsredogörelse

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.