Vellingebostäder > Bostäder > Vellinge > Norrevångsgatan 2

Norrevångsgatan 2

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge

Totalt finns 27 ljusa och väldesignade lägenheter i det teglade loftgångshuset mitt emot kommunhuset.et centrala läget ger bekväm närhet till det mesta i Vellinge centrum, till skolor, bussar och fritidsaktiviteter. Huskroppens L-form skapar en avskild innergård. Och precis utanför tomtgränsen passerar gång- och cykelstråket till centrum och framtidens campusområde. Lindesparkens och Gästisparkens grönska finns bara några minuters promenad bort.

Du bor i ett väldesignat loftgångshus med rena linjer och naturliga materialval. Alla lägenheter har balkong eller terrass i soligt söder- eller västerläge och fönster i två väderstreck. Minst ett sovrum som vetter in mot gården. Innergården, ja, den är trivsam med grönska och en del träd som står kvar sedan Vellinges polishus fanns på platsen.

Husens ljusa tegelfasader harmonierar inte bara med lägenheternas ljusa och luftiga intryck, utan också med grannhusets fasad och balkongernas rostbruna ton som matchar loftgångarnas fasadskivor.

Smakfullt, modernt, väl genomtänkt. Och med rimliga hyror.

Informationsfolder, Norrevångsgatan

Länk till Bofaktablad

Länk till översiktsplan

Visa på karta

Läge
Centrala Vellinge.
Lägenhetsstorlekar
2, 3, 4 r o k.
Antal lägenheter
9 st 2:or, 13 st 3:or, 5 st 4:or.
Antal våningsplan
3 våningar.
Tvättmöjligheter
I varje lägenhet.
Parkering
Finns att hyra.

Adress

Vellingebostäder AB
Prästgatan 2
235 35 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se
Tillgänglighetsredogörelse

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.