Vellingebostäder > För hyresgäster > Flytta ut > Flyttstädning

Flyttstädning

 

Närmare utflytt börjar det bli dags att tömma och städa lägenheten. Om du själv inte vill eller kan städa kan du låta ett städföretag göra jobbet åt dig. Tack vare RUT-avdrag reduceras priserna för flyttstädning och det kan vara värt att anlita ett bolag för att slippa allt arbete som städningen innebär. Kontakta ett städbolag för att få en offert. Även flytthjälp omfattas av RUT-avdrag.

Vare sig du anlitar en firma eller städar själv är det dock du som hyresgäst som är ansvarig för att lägenheten är flyttstädad.

Här nedan finns husmorstips för att underlätta städning:

 

Husmorstips!

Rengöringsmedel i all ära, men ibland är faktiskt husmorsknepen mer effektiva. Dessutom är de snällare mot miljön.

Här kommer några effektiva husmorsknep som kan underlätta din städning!

Bikarbonat - Smutsigt kakel kan åtgärdas med en fuktig svamp eller trasa och bikarbonat. Bara blöt ner kaklet, applicera bikarbonat och skrubba rent.

Ättika - Ättika är perfekt för att göra rent toalettstolen med. Det är bara att hälla ner det i toaletten, låta verka en stund och sedan gnugga med toalettborsten och spola.

Även ugnen kan enkelt bli ren genom att sätta in en ugnssäker skål med ättika. Sätt ugnen på 50 grader och låt verka i 45 minuter. Sedan är det bara att torka rent.

Kaffebönor - När du stängt av och städat ditt kylskåp och din frys kan du sätta in en kopp med kaffebönor – det hjälper mot den lite unkna lukten som brukar uppstå.

Citron - Gör rent din mikrovågsugn genom att mikra några skivor citron i en skål med vatten. Ungefär 5 minuter brukar vara lämpligt – torka sedan insidan av mikrovågsugnen så den blir ren och torr.

Adress

Vellingebostäder AB
Prästgatan 2
235 35 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se
Tillgänglighetsredogörelse

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.