Vellingebostäder > För hyresgäster > Mitt boende > Nycklar

nycklar

 

Samtliga nycklar till din lägenhet finns att kvittera ut av dig på Vellingebostäder kontor mellan kl. 12.30 - 13.15 på inflyttningsdagen. Om det behövs får du också nycklar till tvättstuga, källare och bokningskolv till tvättstugebokning. Samtliga nycklar ska kvitteras ut av dig.

Extra nycklar

Är du i behov av en extra nyckel så beställer vi detta till dig till en kostnad enligt Sveriges Allmännyttas prislista.  Ta upp detta i samband med utlämning av dina nycklar eller kontakta vår kundtjänst.

Utelåst

Om du råkat bli utelåst behöver du själv ringa låssmed och betala för arbetet. Vellingebostäder har inga huvudnycklar.

Tappat nyckel

Kontakta kundservice om du råkat tappa en nyckel. Du kommer bli skyldig att betala för ett låsbyte och nya nycklar eftersom alla originalnycklar då inte finns kvar. Tänk på att detta kan bli kostsamt så ett råd är att se över din hemförsäkring.

Bomnyckel

På vårt område Tran- och Vipgränden krävs en bomnyckel för att kunna passera med bil vid in och utflyttning. Denna nyckel går att låna av oss mot en deposition på 500:- / kontant under en begränsad tid.

Adress

Vellingebostäder AB
Prästgatan 2
235 35 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se
Tillgänglighetsredogörelse

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.