Vellingebostäder > För hyresgäster > Trivsel och gemenskap > Rökfritt boende

Rökfritt boende

 

Röka eller icke röka – det är frågan

Den 1 mars 2019 införde vi rökförbud i alla Vellingebostäders nyproducerade fastigheter. Förbudet gäller även tillträdande hyresgäster i äldre bestånd, som måste skriva på att man medverkar till ett rökfritt boende.

Inte bara lägenheterna omfattas, utan även balkonger och uteplatser.

Varför rökförbud?

Sommaren 2019 införde man rökförbud på alla uteserveringar i landet, men även på tågperronger, lekplatser, och busshållplatser. Detta är steg mot ett större mål – att göra Sverige rökfritt till 2025.

Även vi hakar på rökförbudsvågen tillsammans med några av landets största hyresvärdar. Beslutet var lätt att ta eftersom undersökningar visar att 7 av 10 hyresgäster är positiva till rökförbud. Dessutom har många av er hört av sig till oss för att ni besväras av rök i era hem.

Hälsosamma hem

Vi vill kunna erbjuda alla våra hyresgäster en hälsosam och rökfri boendemiljö. Därför hoppas vi att ni som bor hos oss ser detta som en fantastisk nyhet.

Adress

Vellingebostäder AB
Prästgatan 2
235 35 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se
Tillgänglighetsredogörelse

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.