Vellingebostäder > För hyresgäster > Trivsel och gemenskap > Trafik och parkering

Parkering och trafik

All trafik – med bil, moped eller cykel – medför vissa risker och olägenheter för gående. Motorer ger dessutom upphov till avgaser och buller. De flesta vill ha så lite trafik som möjligt i sin närmiljö. Det är därför i regel inte tillåtet att köra bil, moped eller att cykla inom bostadsområdet.

Viss nyttotrafik som sophämtning och sjuktransporter förekommer naturligtvis. Någon gång behöver du själv kanske ta bilen fram till dörren. Kör då försiktigt. Var särskilt uppmärksam på små barn, som inte förstår att det är farligt att leka vid parkerade bilar. Parkera alltid på anvisade platser – vare sig du har två eller fyra hjul på fordonet.

MC och mopeder

Mopeder och motorcyklar får bara stå inomhus om det finns ett särskilt utrymme för detta. Bensin är alltid en brandrisk. Provkörning av motorer inomhus är livsfarligt.

Adress

Vellingebostäder AB
Prästgatan 2
235 35 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se
Tillgänglighetsredogörelse

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.