Vellingebostäder > Kontakt > Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vi är en trivsam arbetsplats med bl.a. den viktiga värdegrunden "Vi skall ha kul på jobbet!" De tjänster vi söker kommer att annonseras här. Om vi inte har någon aktuell tjänst just nu för dig kan du ändå göra en intresseanmälan här.

 

Lokalvårdare
2 stycken

Vill du vara med i vårt team och ge våra hyresgäster service som överträffar förväntningar?
Har du körkort och vill stanna i ett tryggt företag länge?

I så fall är du kanske den vi söker!

Om jobbet

Som lokalvårdare hos Vellingebostäder arbetar du i första hand med trappstädning i våra fastigheter samt städning av Kontorsgården i Vellinge. Du är en viktig del av vår verksamhet eftersom ditt jobb bidrar till trivsel och trygghet för våra hyresgäster.

Att arbeta som lokalvårdare hos oss innebär att hålla rent och snyggt i våra trapphus, korridorer, entréer, tvättstugor och andra gemensamma utrymmen. Du ingår i en arbetsgrupp med husvärdar och förvaltare som arbetar tillsammans för att ge våra hyresgäster service som överträffar förväntningar.

Vad vi söker

  • En arbetsledare, heltid, med minst 5 års erfarenhet.
  • En lokalvårdare, heltid, med minst 2 års erfarenhet.

Vi söker dig som har minst grundskoleutbildning och gärna också någon utbildning inom lokalvårdsområdet. Du har både erfarenhet och kunskap om städutrustning, källsortering och olika sorters materialval. Vi kommer lägga stor vikt på dina referenser vid urval.
Goda språkkunskaper i svenska, tal och skrift, är ett krav för en god kommunikation och samverkan inom organisationen och med hyresgäster.

Vi ser gärna dig som är självgående, stolt över ditt yrke och har ett ödmjukt bemötande. Som person är du punktlig, noggrann och drar dig inte för att hugga i! Flexibel och god känsla för service är en självklarhet.

Vi ser gärna att du bor inom Vellinge kommun eller i angränsande kommun.

Körkort är ett krav.

Vad vi erbjuder

På Vellingebostäder erbjuder vi en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, inflytande över den egna arbetssituationen och öppenhet. Vi ger våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans. Som medarbetare hos oss ska man också känna dig trygg och säker på jobbet.

  • Trygg anställning genom särskild visstidsanställning som kan övergå i tillsvidareanställning
  • Kollektivavtal
  • Personalförsäkring
  • Ansvarsförsäkring
  • Pension enligt kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Arbetskläder och bra skor

Arbetstider: måndag till fredag, klockan 7.00-16.00.

Om arbetsplatsen

Vellingebostäder är Vellinge kommuns största fastighetsägare, med det största urvalet av bostäder och totalt cirka 1000 hyreslägenheter fördelade i Skanör, Falsterbo, Höllviken, Vellinge, Västra Ingelstad och Östra Grevie. I fastighetsbeståndet finns förutom pittoreska skånelängor, ståtliga patriciervåningar, traditionella tvåvåningshus, villor och radhus även drygt 60 kommersiella lokaler i Höllviken, Skanör och Vellinge. Vellingebostäder har idag 15 anställda.

 

Stämmer ovanstående på dig så är du välkommen med din ansökan! Mejla personligt brev och CV till info@vellingebostader.se. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Vellingebostäders kundservice 040-42 60 60.

Vi önskar din ansökan så snart som möjligt, då vi hanterar ansökningarna löpande.

 

Adress

Vellingebostäder AB
Prästgatan 2
235 35 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter
Om www.vellingebostader.se
Tillgänglighetsredogörelse

Följ oss

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.