Om Vellingebostäder

Vi tillhandahåller lägenheter och lokaler med bra kvalitet och service som möjliggör ett attraktivt boende och ett gynnsamt företagande. Vi erbjuder boende i både pittoreska skånelängor, ståtliga patriciervåningar, traditionella tvåvåningshus, villor och radhus i så gott som alla kommundelar.

I beståndet finns kommersiella lokaler i Höllviken, Vellinge och Skanör. Hyresgäster är bl.a. Systembolaget, ICA men också lokala företag och industribolag, frisörer, konditorier, restauranger, blomsterbutiker m.fl.

Mission

Bolaget ska förse Vellinge kommuns invånare med bostäder, näringslivslokaler samt levande och attraktiva centrum.

Vision

"Ett föredöme som allmännyttigt bolag i regionen och Sverige"

Affärsidè

Bolaget ska utveckla Vellinge kommuns attraktivitet och bostadsförsörjning genom att effektivt förvalta befintliga fastigheter samt producera funktionella bostäder och lokaler. Bolaget ska exploatera, förvärva och sälja fastigheter samt verka för att det i Vellinge kommun finns öppna och levande centrum.

Adress

Vellingebostäder AB
Norrevångsgatan 3
235 36 VELLINGE

Kontakt

 Växel: 040 - 42 60 60
E-post: info@vellingebostader.se

Hantering av personuppgifter

Vellingebostäder i media

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som är kund till Vellingebostäder får automatiskt nyhetsbrevet till den e-postadress som är angiven på ”Mina sidor". Övriga som vill ha vårt nyhetsbrev kan prenumerera via formuläret nedan.